Tempahan Produk Max Power

REVOLUTION  (MP-R)

 

 

Anda boleh lakukan pembayaran ke dalam akaun Maybank dan CIMB Bank

seperti tertera di bawah.

 

PRODUK DAN HARGA

1- MPR Standard

MPR standard

MP-R Standard sesuai digunakan untuk kenderaan biasa dan tidak sesuai untuk kenderaan yang menggunakan diesel. MP-R dengan fungsi tersendiri yang memenuhi kehendak pengguna dan produk ini dicipta khusus dengan kemampuannya yang luar biasa dalam menstabilkan arus elektrik kenderaan dan memantapkan pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin dan menambah kuasa pecutan bagi setiap kereta yang menggunakannya.

MP-R juga dibangunkan berdasarkan komponen-komponen terbaik dari Jepun yang telah dikaji dan sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan di dalam dan luar negara. MP-R juga diperhebatkan dengan penggunaan komponen LED yang terbaik di pasaran, arus elektrik yang mengalir melalui LED ini memberikan sokongan yang sangat baik supaya ianya dapat memaksimumkan fungsi dan kelebihan mikrocipnya kepada setiap kenderaan yang menggunakan memaksimumkan fungsi dan kelebihan mikrocipnya kepada setiap kenderaan yang menggunakan MP-R ini.

 • Sesuai  untuk kenderaan biasa ,mengurangkan pengeluaran asap tebal,pemanduan lebih lancar,pendakian bukit lebih mudah.
 • Sesuai untuk kenderaan petrol 1000 cc ke bawah-
 • RM219 untuk semenanjung/ RM239 Sabah dan Sarawak.
 2 - MPR Extra

file MPR EXTRA

Pelbagai jenis kenderaan yg menggunakan minyak petrol sebagai bahan pembakar. Oleh itu dengan kajian penyelidikan dan pembangunan yang telah kami jalankan selama ini. Maka terhasilnya MP-R EXTRA yang telah direka khas bagi kenderaan sedan yang mengimpikan penjimatan efektif pada kadar harga yang cukup berpatutan dengan nilai yang sangat berganda hebatnya.

MP-R EXTRA menjimatkan kenderaan biasa sehingga 55%, mengurangkan asap daripada kenderaan, menambah kuasa pecutan, memudahkan pendakian, pemanduan lebih lancar, mengoptimumkan sistem brek, meningkatkan tork enjin, menambah baik sistem eletronik kenderaan, mengurangkan gegaran pada enjin dan menjadikan penghawa dingin lebih sejuk.

 • 2x Lebih Kuasa Berbanding MP-R Biasa

 • Pemanduan Lebih Lancar,Pendakian Bukit Lebih Mudah

 • Penukaran Gear Lebih Lembut ,Mengurangkan Pengeluaran Asap Tebal .

 • Sesuai Untuk Kenderaan 1800cc

 • RM349  Untuk Semenanjung / Sabah/Sarawak

3 - MPR Heavy Duty

MPR HD

MP-R Heavy Duty (HD) telah dicipta di atas permintaan yang tinggi dari pengusaha-pengusaha kenderaan berat seperti lori, bas, trak dan kenderaan perkhidmatan awam yang inginkan penjimatan bahan api bagi kenderaan mereka. MP-R HD yang sesuai untuk digunakan pada kenderaan yang menggunakan minyak petrol/diesel yang dikhususkan kepada mereka yang mahukan keseronokan dalam pemanduan seperti memandu kenderaan sport dan terbukti MP-R HD adalah jawapan terbaik serta ianya amat berbaloi digunakan dengan jangka hayat 8-10 tahun.

MP-R HD mengurangkan asap tebal, menambah kuasa pecutan, memudahkan pendakian, pemanduan lebih lancar, mengoptimum sistem brek, meningkatkan tork enjin, menambah baik sistem eletronik kenderaan, mengurangkan gegaran pada enjin dan menjadikan penghawa dingin lebih sejuk.

 • 15X Lebih Kuasa Berbanding MP-R Biasa,(SUPER BOOSTER)

 • Susuai Untuk Semua Jenis Kenderaan (Kenderaan sedan,kenderaan berat).

 • Menambah Pick Up Serta Pecutan Sehingga 5x Ganda

 • Pemanduan Lebih Lancar

 • Pendakian Bukit Lebih Mudah

 • Mengurangkan Pengeluaran Asap Tebal.

 • Rm 449 Untuk Semenanjung /Sabah/Sarawak

MPR Lubricant

MP-R PLATINUM

MP-R PLATINUM

MP-R PLATINUM 5W-40 FULLY SYNTHETIC didatangkan dengan bungkusan berwarna silver dengan kandungan sebanyak 4 liter.

Dengan  MP-R Platinum Fully Synthetic ini pelbagai faedah akan dirasai oleh pengguna antaranya adalah dapat mengurangkan hakisan & geseran sehingga 4-5 kali, memaksimumkan prestasi dan kuasa enjin, mengurangkan pengoksidaan semasa enjin beroperasi, memastikan enjin lebih lancar, sejuk dan senyap, meningkat kuasa pecutan, menjimatkan minyak, memanjangkan jangka hayat enjin dan sesuai untuk semua jenis enjin.

Dengan menggunakan MP-R lubricant ini, anda boleh mendapat perjalanan sehingga 15000 km perjalanan berbanding produk   produk sedia ada dipasaran yang hanya boleh digunakan hanya 8000km 10000 km perjalanan. Pengguna akan merasai penjimatan sehingga 5000km dengan menggunakan MP-R Lubricant.

Harga yang ditawarkan ditawarkan adalah RM 220 sebotol. Dengan faedah yang terdapat dalam minyak pelincir ini pasti anda akan rasa sangat berbaloi dan berpuas hati.

MP-R PREMIERE

 MP-R PREMIERE

MP-R PREMIERE 10W/40 SEMI SYNTHETIC didatangkan dengan bungkusan berwarna hitam dengan kandungan sebanyak 4 liter.

Dengan MP-R Premiere Semi Synthetic anda akan merasai faedah seperti mengurangkan hakisan dan geseran sebanyak 4 hingga 5 kali, serta mampu menahan geseran yang tinggi. Selain itu, minyak ini juga dapat memaksimumkan prestasi dan kuasa enjin serta mengurangakn pengoksidaan semasa enjin beroperasi. Memastikan enjin lebih lancar, sejuk dan senyap serta mengurangkan gegaran enjin

Dengan menggunakan MP-R lubricant premiere ini, pengguna boleh merasai perjalanan sehingga 12000 km perjalanan berbanding produk luar hanya 5000 8000 km perjalanan sahaja. Sekaligus dapat menjimatkan kos penyelenggaraan kenderaan sehingga boleh menjangkau ratusan ringgit.

Harga yang ditawarkan ditawarkan adalah RM 180 sebotol. Dengan faedah yang terdapat dalam minyak pelincir ini pasti anda akan rasa sangat berbaloi dan berpuas hati.

MP-R PERFORMANCE PACK

MP-R PERFORMANCE PACK

MP-R PERFORMANCE PACK didatangkan dengan bungkusan berwarna hitam dan merah dengan kandungan sebanyak 2 botol dan 100 liter setiap satu.

MPR fuel treatment ialah bahan yang merawat petrol/diesel dengan menyahkan bendasing yang terdapat didalamnya dan menjadikan petrol/diesel lebih bersih tanpa bendasing. Apabila ia bersih, pembakaran yang dihasilkan adalah lebih baik. Kedua-dua gabungan ini menyempurnakan seluruh sistem pembakaran dan menjadikan enjin lebih lancar dan berkuasa. Secara tidak langsung, penggunaan minyak adalah lebih cekap dan efisen.

Selain itu, MP-R PERFORMANCE PACK juga bertindak mencuci saluran petrol/diesel dan membersih penyuntik minyak atau karburator kenderaan. Bukan itu sahaja, ia juga boleh bertindak dengan menyahkarbon dalam kebuk pembakaran menjadikannya lebih bersih.

Dengan  Formulasi M.A.S yang dihasilkan sebagai minyak additive juga dijual berasingan bagi membolehkan pengguna setia minyak pelincir berjenama tertentu turut sama menikmati kelebihan formulasi M.A.S pada enjin kenderaan mereka dan ia didatangkan dalam MP-R Performance Pack.

Harga yang ditawarkan ditawarkan adalah RM 99 sebotol. Dengan faedah yang terdapat dalam minyak pelincir ini pasti anda akan rasa sangat berbaloi dan berpuas hati. 

Maybank

156132541062  ( Mohd Azmi )

CIMB Bank

14270007373529 ( Mohd Azmi )

atau 7003194837 ( Mohd Azmi )

 

 

Langkah 1 : Anda boleh lakukan sama ada pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM), pemindahan wang melalui mesin ATM, deposit tunai di kaunter bank, melalui Maybank2U atau CimbClicks Sekiranya bayaran dibuat melalui online, masukkan email hebat2you@gmail.com .

 

Langkah 2: Melakukan Pengesahan Bayaran

Setelah membuat pembayaran, anda perlulah membuat PENGESAHAN BAYARAN. dengan mengisi borang pengesahan yang disediakan di sini.


PENTING: Anda perlu mengisi Borang Pengesahan Bayaran ini sebaik sahaja anda memasukkan wang ke dalam akaun supaya kami mengetahui anda telah melakukan pembayaran. Kelewatan mengisi borang akan mengakibatkan kelewatan menerima produk.

 

Langkah tindakan lebih pantas, sila sms ke 013 5193 808 dan nyatakan bayaran anda.

 

KLIK DI SINI UNTUK MENGISI BORANG

PENGESAHAN BAYARAN

 

           

 

 

Sila SMS Bayaran Anda Ke No 013 5193 808

Untuk Tindakan Yang Lebih Cepat.

 

Produk akan sampai dalam tempoh 2-5 hari menggunakan perkhidmatan Pos Laju, SkyNet, AirPak, ATAU Nationwide Express ke  seluruh Malaysia. Sila hubungi kami jika produk yang dipesan tidak sampai dalam tempoh 7 hari bekerja.

 

 

                           

 

 

           

 

Index | Tempahan MP-R