Bitcoin Percuma Dengan Crypto Tab Google Chrome

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan Bitcoin, anda boleh membeli Bitcoin dengan harga murah pada pasaran jatuh dan menjualnya kembali pada pasaran naik. Anda juga boleh melabur kedalam website-website yang menyediakan pelaburan Bitcoin. Tetapi semua cara tersebut memerlukan duit sebagai model.
Jika anda tidak memiliki modal untuk mendapat Bitcoin, anda boleh gunakan komputer atau laptop untuk mining atau melombong Bitcoin setiap hari. Ada dua software yang anda perlukan untuk di install kedalam komputer atau laptop anda:

Langkah 1) Google Chrome Browserklik disini untuk download

Biasanya semua komputer memilik aplikasi browser Google Chrome, jika anda sudah memiliki Google Chrome, sila buka browser Google Chrome

 

Langkah 2) Sila KLIK DISINI untuk ke website Crypto Tab atau copy link ini : https://get.cryptobrowser.site/6915058    dan paste kan ke browser Chrome anda untuk install plugin Crypto Tab. Jika anda menggunakan browser Firefox, anda tidak dapat install plugin Crypto Tab kerana Crypto Tab hanya menggunakan browser Chrome.

https://get.cryptobrowser.site/6915058 ---> ini adalah link referral saya, anggaplah register under saya sebagai upah mengajar anda membuat buit dengan Bitcoin dalam website ini.  

 

Jika anda pengguna web browser Google Chrome, klik 'download' seperti gambar bawah.

Dalam gambar (1) di atas, anda boleh set kelajuan mining anda kepada Max. Proses mining bergerak mengikuti kelajuan komputer anda. Jika komputer anda memiliki graphic card dan processor dan Ram kelajuan tinggi, maka cepatlah process mining anda bergerak.
Dalam gambar (2) di atas, sila klik untuk memaparkan menu akaun anda.

Satu perkara yang sangat PENTING ialah pastikan anda "LOG IN" setiap kali anda melakukan proses mining Bitcoin, segala rekod mining anda anda disimpan dalam akaun anda.

Anda boleh pilih mana-mana akaun yang anda miliki untuk Log in bagi menyimpan segala rekod mining dan referral anda supaya tidak hilang.

Semasa proses mining anda bergerak, anda boleh minimize browser Chrome. proses mining akan tetap bergerak asalkan ada internet connection. Mudah! biarkan komputer anda menggumpul Bitcoin untuk anda. Selepas 1-2 jam anda boleh buka balik browser Chrome untuk melihat hasil mining anda. 

Klik di penjuru seperti dalam gambar untuk melihat hasil mining Bitcoin anda. Jangan risau angka 0 diatas, saya menggunakan beberapa akaun. Satu komputer hanya boleh guna 1 akaun sahaja dan jika anda ada 2 atau 3 komputer untunglah.

Satu perkara yang penting anda perlu tahu ialah program referral yang ditawarkan oleh Crypto Tab dan bagaiman ia berfungsi.

Crypto Tab menawarkan program referrals yang unik dimana anda TIDAK PERLU membayar apa-apa untuk menjana Bitcoin, apa yang anda perlukan ialah komputer anda untuk melakukan mining secara automatik. Secara praktikal, Bitcoin hanya boleh didapat melalui mining atau melombong. Seperti melombong emas didalam komputer anda sendiri, ia akan mengambil masa dan tenaga komputer anda. Apabila Bitcoin cukup untuk di tunaikan, anda boleh menunaikan Bitcoin di mesin ATM dan anda dapat duit.

Program referrals Bitcoin adalah cara yang paling sesuai untuk menjana Bitcoin berterusan. Ini akan menjadi sumber pendapatan pasif seumur hidup anda. Semakin banyak referrals anda maka semakin banyak Bitcoin yang anda akan dapat. Selain menunaikan Bitcoin di mesin ATM, anda juga boleh menjualnya di internet. Disebabkan permintaan Bitcoin sangat tinggi, maka harga pasaran dunia iaitu 1 Bitcoin berharga USD7000 lebih kurang RM30 ribu! dan dijangkakan harga akan naik kepada USD100,000 lebih kurang RM387281.67!!!!! Jika anda bermula sekarang melombong Bitcoin, bila harga Bitcoin naik, anda akan untung besar!

Mari kita lihat potensi pendapatan dengan Bitcoin. Apa yang anda perlukan ialah cari hanya 10 referrals sahaja, dan setiap referrals anda akan cari 10 dibawah mereka, sehingga 10 level kebawah, maka pendapatan anda seperti di bawah.

Kelebihan progam referrals Crypto Tab ini ialah anda TIDAK PERLU bayar apa-apa, kawan-kawan anda atau referrals anda juga TIDAK PERLU bayar apa-apa, jadi senang untuk dapat banyak referral. TIADA risiko hilang duit langsung!  

Harus diingatkan bahaya Bitcoin adalah wang digital, ia hanya diperolehi melalui mining atau melombong menggunakan komputer, komputer akan berkerja secara automatik dan anda TIDAK PERLU buat apa-apa kerja berat. Apa yang perlu anda lakukan setiap hari hanya ON komputer anda dan buka Crypto Tab untuk mining secara automatik, begitu juga dengan referrals anda. Anda boleh start mining dimana sahaja asalkan ada komputer atau laptop dengan sambungan internet.

Ini adalah contoh-contoh super komputer untuk melombong bitcoin. Jika ada memiliki super-komputer ini, kayalah kau!

Jika anda tidak memiliki super komputer, gunalah komputer atau laptop anda sendiri pun jadilah!!! dan program referrals mining Bitcoin menggunakan Crypto Tab lebih baik dari memiliki super-komputer dan cara ini adalah yang paling cepat untuk melombong bitcoin.  

Saya sangat percaya Bitcoin adalah mata wang crypto currency yang akan menjadi peneraju dan menguasai sistem matawang dunia! sudah terbukti Bitcoin telah digunakan diseluruh dunia. Jadi jangan lepas peluang ini untuk melombong Bitcoin sebanyak mungkin dan program referrals Crypto Tab mempercepatkan proses ini.

Untuk berjaya mendapat referrals Crypto Tab, anda harus focus! Hanya focus mempromosikan SATU jenis program referrals sahaja iaitu Crypto Tab. Seperti yang telah saya lakukan sehingga berjaya. Lakukan semua teknik promosi ini berulang-ulang untuk mendapat hasil. Jangan putus asa. Sebelum anda membuat promosi, sila pastikan anda tahu link referrals anda sendiri untuk dipromosikan.

Dua cara promosi yang senang untuk anda lakukan ialah:

1) Keluarga anda rakan-rakan anda yang mempunyai komputer atau laptop, jika anda bekerja di office senang untuk memperkenalkan program ini dengan rakan sekerja. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah buka Crypto Tab dan start mining, tidak perlu berbuat apa-apa, biarlan komputer yang mining untuk anda.

2) Jika anda memiliki rakan di facebook, perkenalkan Crypto Tab kepada rakan-rakan anda. Post kan link referral anda di facebook, buat Group page untuk membincangkan Crypto Tab.

$$ Contoh Payment $$