RMF MARKETING SDN BHD  ditubuhkan sejak 2008  atas kesedaran untuk mencari alternatif baru akibat kenaikan harga minyak semasa yang mendadak. Sungguhpun begitu kenaikan harga minyak telah membebankan banyak pihak terutama dari golongan  bawahan dan sederhana.

Diatas kesedaran  itulah melalui penyelidikan dan dengan pengetahuan tentang kemajuan teknologi dari Jepun maka terciptalah MAX POWER CONTROLLER. Dengan harapan produk ini dapat membantu pelanggan menjimatkan minyak dan menambahkan kuasa enjin, sekaligus sebagai salah satu langkah penjagaan kereta anda. Produk ini telah diuji keberkesanannya oleh semua jenama kereta yang berada dalam pasaran.

Dari masa ke masa syarikat semakin berkembang dengan peryertaan stokis dari seluruh Malaysia. Dengan harga yang berpatutan dan penggunaan yang ringkas produk kami telah menarik minat ramai pelanggan. Perkembangan positif ini  juga adalah kerana keberkesanan produk kami sendiri  yang tidak hanya menumpu pada penjimatan minyak malahan meningkatkan prestasi kereta anda.

     

   

Menu Utama  I  Tempahan   Syarikat  Jaminan Produk I

Cryptobrowser